Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2021 13:01 - Какво не може съвременната медицина и защо не го може?
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 894 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

През 21 век виждаме технически бум във всички отрасли на живота, но не си задаваме въпроси накъде и защо ни водят. В съвременната медицина се направиха доста прибори, уреди и сложна апаратура за да се диагностицират заболявания – рентгени, скенери, ехографи и т.н. Но какво правят? Дават една картинка/и получена вследствие на силно облъчване с вредни лъчи.

При скенера е още по-силно облъчването, там се стои по-дълго време, но и там се виждат картинки.

Какво може да се определи от една снимка/и като диагноза? Или нещо се видяло на монитора? Ами нищо или почти нищо. Картинката си е картинка. На тях могат да се видят изменения в здравето на пациента, но не и да се определят причините за тях. В човека могат да се направят съвсем малко на брой проби за микробиологиочен анализ. Правят се кръвни тестове, но те показват една много малка част от истината.

И след това почват разсъжденията, предпоставките, какво е учено, фантазиите и .. преписването от стари документи. Там също може да има несъответствия от същия тип и грешката става още по-голяма.

Понякога тя е фатална......

Да, лекарите се обучават дълго време, но те не учат доста неща за човешкото тяло. Неща които ги има, а те казват за тях че ги няма и се смеят. Така им е преподавано, втълпено и те са горди с титлата си. Но горките попаднали на човек и с др. знания стават до 5 минути за смях с незнанието си. А то е огромно – като се почне с незнание, мине се през неправилна диагноза и се стигне до неправилно лечение като следствие, и не дай Боже до фатален изход. Въпроса е защо е така?

Това е така от векове. Причината за това е Църквата, която безжалостно се отнася към научните трактати натрупани през вековете. През ХII век на Църковен събор е било забранено четенето на лекции по физика, през ХIII век папа Бонифаций анатемосва препарирането на човешки трупове, а през ХIХ век папа Йоан ХХII - химията.

През януари 1559 година в Рим е издаден първият своден папски „Индекс на забранените книги". Химията, анатомията и физиката са обявени извън закона. ,,Индексът" е преиздаван повече от 100 пъти в продълженне на 400 години. Последното му издание съдържа имената на повече от 4000 писатели и учени. По решение на Втория Ватикански събор едва през 1966 година е официално прекратено издаването на този списък.

Индексьт на забранените книги" е не просто публикуване на вердикт. Това е ръководство за действие. Анатемосвани, подлагани на мъчения и са изгаряни онези, които ги четат или съхраняват. Трудно е да се оцени вредата, нанесена на човечеството, загубило своя авангард. По време на Инквизицията са унищожени 50 милиона от най-добрите умове на човечеството, според едни източници, други уточняват, че са... само 34 милиона и 628 хиляди..

И от тогава до ден днешен медицината е разделена на отделни части, определени са протоколи за действие при определени болести и т.н. Всичките обаче са далече от истината да направят качествена диагностика и последващо лечение.

Това е невъзможно поради сложността на човешкото тяло като устройство(много лекари се хвалят с латинските наименования на органи и системи без да им е на ум че там има физика, инженерни похвати и т.н.), поради сложността на заразяване на човека с патогени и като прибавим умишленото осакатяване на ЗНАНИЕ.

Съвременната медицина и лекарите  не са виновни, така ги учат.




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vesever - Не се бях замисляла за тези взаим...
11.10.2021 21:43
Не се бях замисляла за тези взаимовръзки и последствия, ала наистина се вижда, че съвременната медицина в голяма степен е неадекватна. Дори за странични наблюдатели, които не са в лекарските среди....
цитирай
2. gizdashki - Освен това някои "филантропи"-спонсори влияят какво да се учи
29.12.2022 09:38
Например семейство Рокфелер финансира медицински университети във всички държави. Защо ли го прави? Знае се, че Пастьор е бил слуга на същото семейство... А Пастьор е обявен от мнозина видни учени и лекари за мошеник. Многократно Пастьор е бил изобличаван и от Antoine Bechamp - виден учен, който изучавал клетките на човешкото тяло. Антоан Бешам след много години изследвания твърди, че вируси не съществуват, а клетките отделят в кръвта екзосоми, които целят пречистване на кръвта от примеси (отрови). И когато екзосомите си свършат работата в кръвния поток, клетките ги поглъщат отново.
Съвременната медицина обаче, покланяйки се на спонсора си и слушайки Пастьор, поглежда кръвния поток и виждайки много екзозоми, казва - това са вируси или антитела. А тялото просто ги отделя заради отровите в кръвта...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 598471
Постинги: 255
Коментари: 297
Гласове: 1047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930