Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2021 12:23 - Поправка на Съзнанието - от къде да започнем?
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 1570 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Както знаем вече Съзнанието е нашето Знание и Мислене.

Неговите структури могат да се увреждат от много причини: патогени, лекарства, наркотици, алкохол и цигари, неправилно/грешно обучение, храни с вредни вещества и ваксини и още много други.

Кои от органите на Съзнанието ни: Висш интелектуален, Висш емоционален, Двигателен, Инстинктивен, Полов, Интелектуален, Емоционален ще се повредят и до каква степен зависи от много фактори.

Един от главните фактори за повреждане е неправилното и умишлено грешно обучение. То за разлика от др. не води до 100 % повреда, но води до голямо объркване и раздвояване на човека по много въпроси, при които той се отказва да мисли и не може да прецени и да види истината, не желае да я приеме, отхвърля е и остава на принципите на Голямата наука. А тя го лъже доста.

Една от лъжите насаждана повече от 500 години е че Земята е кълбо, с вода на него, което се върти с 1000 км/ч около оста си. Това го казва Коперник работил близо 40 години във .... Ватикана. Също че Земята и др. планети обикалят Слънцето и образуват Слънчевата система. Скоростите на въртене и обикаляне са умопомрачителни, но те не правят впечатление. Така ни учат. Всеки ден по всички ТВ ви се показват стотици пъти „земни кълба“ - за новини, за спорт и време. Показват се и космически кораби летели и летели незнайно къде и видеа със Земното кълбо, където Слънцето е винаги над Вас. И човека приема това за истина, защото го е казала Голямата наука, доверявайки се сляпо и без да мисли по една или др. причина. Но реалността пред него ПОКАЗВА ДРУГО.

Какво е в реалността?

    1. Всички знаем, че вода без брегове не може да стои и се разлива до тогава докато не си намери брегове.

    2. Вода тече от горе надолу.

    3. Свободна вода не може да се движи сама нагоре

    4. Всички морета (без Каспийско)и океани са свързани и са ....
      скачени съдове. Какво означава това? Означава, че се намират в една единствена равнина с хиляди километри дължина и тази равнина изобщо не е кълбо. Цели 200 години след Коперник се „измисля“ закона за гравитацията, за да се затвърди че Земята е „земно кълбо“, но в него водата като най-пъргавата течност и в такова огромно количество „се огъва“ в две направления по оси х и y. Можете да го видите само и единствено на ... на рисунка, по книги и учебници, на глобyса и компютъра. В действителност и на практика това не можете да го видите никъде, защото е невъзможно.

    5. Ако Земята се върти с 1000 км/ч как самолетите кацат на пистите, с какви размери и как трява да са ориентирани като посока? В реалността пистите са по 4-5 км и разположени във всички посоки. Самолетите кацат със скорост постепенно намаляща от 200 км до 0 км.

    6. Как големи реки като Амазонка и Нил(на кълбото“ са на почти 90 гр.) “пълзят нагоре? Пак е на картинка – в реалността не може.

    7. Защо като отидете на море виждате корабите да се смаляват в далечината и да изчезват от очите ви? Не защото Земята е кълбо, а защото има закон за перспективата.

    8. Не на последно място има една дума ВОДОРАВНО. В нейния произход хората са вкарали ВОДА и РАВНО, защото са видяли много, много отдавна че водата винаги заема равно положение. А кои са синонимите на водоравно? Хоризонтално, плоско, равнинно.

Това са малка, но важна част от неоспоримите доказателства, че Земята не е и няма да бъде „земно кълбо“.

С какво факта „земно кълбо“ променя Съзнанието?

Променя го съществено – че Земята не е създадена от Бог, че това не е така ами е имало нещо и то взело че гръмнало и след милиарди години станало Земя.

Променя и Съзнанието впоследствие за произхода на човека – че не е по Волята Божия, а че сме произлезли от маймуни и още по-нататък да не мислим изобщо за БОГ, защото ето на виждате ли – земно кълбо, маймуни и през 1969 г. с ламаринено-фазерен модул кацнахме на ... Луната минавайки „на шега“ през небесната твърд и водата над нея.

Тези натрапени грешни знания карат човека да прекъсва връзката си с БОГ, която е права и обратна, и да я нарушава. Човека престава да мисли за БОГ и става грешен като започва да прави грях след грях, за които един ден ще бъде съден, и Първият грях за който ще бъде съден че няма вяра в БОГ! След това за другите.

Грешното знание(както и слабото или никакво знание) води след себе си и грешно мислене, което също вреди на Съзнанието. И човек става още по заплетен в главата и объркан. Става лесно податлив и манипулируем на тази база.

И като извод: Първото нещо, което трябва да поправи в Съзнанието си човека е знанието за плоската Земя, абсолютно неподвижна и създадена от Бог, както и всичко останало на нея. Не го ли направи, да мисли за после, както казва латинската мъдрост: „Прави каквото правиш и мисли за края!“




Гласувай:
7



1. nedovolen - Правдиви съждения в деня на буди...
01.11.2021 14:23
Правдиви съждения в деня на будителите.
Как да го обясниш на човека, той вижда кюфтето кръгло, не плоско.
То не е за кИфтето любители.
:)))
цитирай
2. truthful - И Земята е кръгла, но не е кълбо. Един ...
01.11.2021 15:56
И Земята е кръгла, но не е кълбо. Един цилиндър, по края на който има огромни брегове от ЛЕД ограничаващи всичката ВОДА, под него има вода, а над него капак наречен "небесна твърд"("свода небесен" - по Ботев), над който има също вода. За повече Flat Earth в Google.
цитирай
3. lexparsy - Много се крфя на написаното и коментарите!
25.11.2021 04:57
И започваме да разчитаме на Надежда, освен на Вяра и Любов (от трите дъщери на мъдрста София)
Лекс
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 598836
Постинги: 255
Коментари: 297
Гласове: 1047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930