Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2022 13:38 - Русия няма да отстъпи
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 2048 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Русия няма да отстъпи

Мнозина се притесняват, че Русия отстъпва в Украйна. Трябва да разберете, че това не е сблъсък между Русия и Украйна, това е сблъсък между Русия и целия блок НАТО и дори повече, освен това е трудно да се поддържа такъв доста дълъг фронт. Всъщност почти цялата украинска техника вече е унищожена, но все повече и повече ресурси се изпомпват в Украйна от страните от НАТО. Освен това Русия все още не води пълномащабна война там, за което мнозина пишат със съжаление. Всички тези операции с използване на ракети, РСЗО и други подобни се извършват с цел спасяване на живота на цивилни и, ако е възможно, запазване на инфраструктурата. Всички тези заграбвания и разхищения съществуват само защото Русия не води пълноценна война там. Ако човек не е пълен глупак, лесно ще разбере това. Между другото, мисля, че Зеленски разбира, съдейки по някои негови фрази. Всички тези игри и тактики съществуват, защото Русия не бомбардира.

Войната означава следното: например Изюм е превзет от врага, след това пет часа бомбардировки над Изюм - и остава голо поле. Това е война. Украйна въведе там 5 хиляди души или 25 хиляди души, резултатът ще бъдат руини. По време на бомбардировките вече няма значение колко хора и техника има, всичко ще бъде унищожено. Войната означава : унищожаване на всички електроцентрали, всички железопътни линии, всички мостове - но никой не прави това. Второто нещо е, че Русия няма да отстъпи - трябва да разберете това.

Това не е сблъсък с Украйна, това е сблъсък със САЩ и техните васали. Русия няма да отстъпи, в краен случай ще започнат да бомбардират останалите. Ако игрите с танкове станат твърде трудни, те просто ще почистват всичко със самолети. Няколко локални поражения също не са лошо за Русия - ще стане по-трезва и ще се огледа. Русия е добре, може би да удължи времето. Да ескалира ситуацията в ЕС и САЩ, да ги отслаби, да отслаби икономиките им. Русия всъщност не възпрепятства въвеждането на оборудване от САЩ и ЕС в Украйна, където го смила. Украйна и нейната армия са добри за това по някакъв начин, много по-добри са от редовната армия на САЩ или ЕС. Целта на Русия е отслабването или разпадането на ЕС, това е война с НАТО, където залогът е независимостта на Русия.

В краен случай Русия има ядрени оръжия, които ще бъдат използвани без много колебание. Но това е краен случай, не мисля, че ще се стигне дотам.

По материали на руски източници




Гласувай:
3



1. morskipesni - Русия може едно най-добре,
14.09.2022 19:37
да мачка, унищожава, изтребва фашисти! Ако някой ми каже, че урките+НАТО са нещо различно?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 602523
Постинги: 258
Коментари: 298
Гласове: 1051
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930