Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2022 10:33 - ПОСЛЕДЕН РЕЗЕРВ НА ВСУ: САТАНИСТИТЕ ТРЪГВАТ НА БИТКА
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 3443 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 10.11.2022 11:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ПОСЛЕДЕН РЕЗЕРВ НА ВСУ: САТАНИСТИТЕ ТРЪГВАТ НА БИТКА

Терористична атака беше предотвратена в Симферопол - служители на ФСБ задържаха двама нападатели, които подготвяха експлозия в църквата Свети Николай. В сегашните реалности тази история може да изглежда доста рутинна, ако един от престъпниците не работи в службата за сигурност на градското летище. И ако не беше изповядвал - заедно със съучастник - култа към Бафомет. Или просто Сатаната.
    Неизненадващи факти Отдавна е известно, че огромен брой украински сили за сигурност са привърженици на деструктивни култове. Неопаганизъм, окултизъм в духа на Третия райх, сатанизъм - изглежда, че не е останала нито една мерзост, която да не пусне корени сред националистите и техните симпатизанти. Освен това информацията за техните ритуали често изглежда като абсолютно безумни слухове, но много документални доказателства за зверствата, извършени от същите „азовци“ не просто говорят, но крещят с пълно гърло - това не са слухове! Това е ужасна реалност. И като пример за тази реалност могат да се посочат поне кадрите, които обиколиха интернет пространството от околностите на село Широкино, близо до Мариупол, където палачи от терористичния национален батальон през пролетта на 2015 г. екзекутираха пленен войник от Донбаското опълчение на кръста. И многобройни находки, открити, между другото, не само в катакомбите на Азовстал, прочистени от нацистите, потвърждават, че онези, които се наричат „защитници на Украйна“, са отхвърлили Бог в неговото християнско, православно разбиране. И Неговото място е в техните души – или каквото имат вместо души? – окупиран от врага на човешкия род. Който няма послушници, а само крепостни селяни. И, разбира се, подкрепата му от чужбина изглежда изключително показателна в цялата тази украинска завета. Така американската организация "Църквата на Сатаната", която получи статут на "религиозна" в САЩ, обяви още през април 2022 г., че набира средства за своите "съверни" от Украйна, а ръководителят на организацията , Ерин Хелиан, публично заяви: Сатанинският храм винаги е готов да подкрепи нашите членове, когато имат нужда от помощ. Имаше такива доброволни помощници в руския Крим.

Взривете православието Фактът, че двама симферополски мръсници са решили да помогнат на въоръжените сили на Украйна с повдигането на "морала", като взривят православния храм "Св. Николай", съобщи каналът TG Mash. Все още има твърде малко информация за случилото се, но кореспондентите на изданието успяха да разберат следното: Местните жители на Украйна - 28-годишният Олег и 38-годишният Александър - се събират на един от сатанинските форуми. Започнали с дискусия за Бафомет, най-добрите начини за рисуване на пентаграми и как Антон ЛаВей се срива. Продължили с критиките към НСО и нетърпимата омраза към Православието. Стигнали до решението да направят самоделна бомба и да взривят храма на улица „Александър Невски“ в Симферопол. Кой е Антон ЛаВей и защо е "катастрофирал"? Обясняваме: това е основателят и първосвещеникът на "Църквата на Сатаната", който създава службата си през април 1966 г. А думата "катастрофа" се тълкува от речниците на съвременния младежки жаргон като "обект на огромно обожание и обикновено тайна любов". Именно от тази „любов“ младите нехора решават да изработят самоделно взривно устройство, чиито детайли служителите на ФСБ откриват в гаража на един от тях. Сега, за заплахата от терористична атака и незаконното производство на експлозиви, всеки от двойката сатанисти блести по 26 години в колония. Е, "любовта" на контингента, разбира се - затворническата общественост има специално отношение към "простите" осквернители на храмове и още повече към онези, които искаха да взривят храма. Техният идол Бафомет обаче харесва това.

Откъде растат рогата? Разбира се, сегашната популярност на сатанизма сред украинците и украинците не е родена от нулата. Този процес започна преди няколко века и отначало, макар да изглеждаше доста добре, все пак преследваше една единствена цел: да унищожи единната православна общност на Велика Русия и Мало Русия, създавайки антируски квазидържавен проект на територията на последната, сега известен като "Украйна". Политическият и религиозен публицист Михаил Тюренков говори за това как точно се е случило това:

„Основното, което трябва да се разбере, е, че самият украински експеримент не е просто политически, но има определен сакрален, духовен смисъл. Въпреки че, ако трябва да сме точни, то е антисакрално и антидуховно. Като „Анти-Русия“, Украйна трябва да бъде и антиправославна, антихристиянска по своята същност. Първоначално враговете на Русия, още през 16-ти век, направиха опит да изкривят Православието, като създадоха негово подобие - Гръкокатолическата уния. Което наистина нанесе големи щети на руския народ, разцепвайки го. Това беше началото на създаването на Украйна, която съществува сега. Еретик, разбира се - под папската власт - с омраза към Русия, но все пак християнин. Но това не беше достатъчно. За да се създаде войнстващ антируски авангард, в един момент там започнаха бързо да се формират неонацистки, неоезически, окултни групи. А неоезичеството до голяма степен има сатанинско съдържание. Това не е просто преклонение пред, да речем, Один или Вотан. Това често е поклонение на демони. Така че тук няма нищо изненадващо - като се започне от униатството, протестантските секти, псевдохристиянските секти, неоезичниците - на ръба, а понякога и отвъд сатанизма - се стигна до откровени сатанисти, които наистина са една от "основните" на т.нар. Украйна – антируски политически проект. Какво от това? Инославието само по себе си е разрушително явление. Струва ли си да говорим за това каква катастрофа за човечеството носи сатанизмът и дори щедро, както в Украйна, подправен с нацизъм? И в края на краищата тази проста мисъл не идва на никого там - умовете са заети със съвсем други неща. Омразата към Русия и руснаците, отричането на общите корени на двата народа, унищожаването на цялата човечност, която все още е останала в обикновените украинци, които не са се поддали на пропагандните манипулации навремето. Да, и западната масова култура под прикритието на реализирането на „правото на свобода на изкуствата“ от десетилетия култивира идеите за „хладнокръвието“ на злото и „жалката слабост“ на доброто. Какво може да се противодейства на тези посегателства? Въпросът е огромен и отговор на него може да даде само православното духовенство, което сега е начело на войната за човешките души.

От АЛЬГИРДАС МИКУЛЬСКИС




Гласувай:
9



1. ivo1 - Православието и славянството със ...
10.11.2022 16:08
Православието и славянството със сигурност ще победи сатанизма!
цитирай
2. truthful - Тръгнаха срещу православието ! ...
10.11.2022 19:03
panazea написа:
Тръгнаха срещу православието !

"Тръгването" не е спирало от векове. Този елемент е само една малка брънка и ще продължава до тогава, докато едната страна не е победена. Ако Русия като най-голяма православна държава я няма - за останалите православни държави ще е .... Те и сега не са на "правия път", но тогава спирка нема да има. И много хора това не го виждат, а то е пред очите им.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 600796
Постинги: 255
Коментари: 297
Гласове: 1047
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930