Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2014 19:23 - Масиран кемтрейлс над България - 14.01.2014 г.
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 3382 Коментари: 9 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Днес бе поредния ден на масиран кемтрейлс над България. Много българи не вярват в него, други изобщо не са и чували за него. Не вярват и не вярват.
Сутринта в 9,20 часа 
image

Десетки самолети са минали над България и са оставили стотици тонове тежки метали, канцерогенни вируси, мукоплазма и др. които в близките часове ще са около всички ни и ще започнем да ги дишаме. Тези, които ще останат около нас ще направят електрическо поле благодарение на технически прогрес, който ние приехме с лекота и ще ни променя бавно и разболява. Което не може да се усвои пада върху почва, растения, вода и пак се връща при нас. 
    На обяд в 12,00 часа над България са преминали стотици кемтрейлс танкери и продължаваха да изсипват геноцидния си товар над всички ни.
image 

      Небето вече е покрито с отровна сивобяла пелена. Но българите не вярват, че това е истина!? Странно, когато самолетите са толкова много, летят във всички посоки и замъгляват небето над тях. Те отричат съществуването на този геноцид, който се провежда без тяхното знание. Може би чакат изявление на управляващите през последните 8 години, че ги пръскат с отрови и химикали!? Не, не, няма да го чуете уважаеми невярващи - това е ГЕНОЦИД над вас, а той се наказва строго от закона, КОЙТО НЕ СЕ СПАЗВА. Говоря за Конституцията, която не се поглеждали. 
     Колко пъти трябва да ви се показват снимки, клипове, доказателства и какво ли не за да се убедите, че е истина? Колко? Вероятно докато някой управляващ не ви каже!? 
   .... Ще има да чакате доста дълго, но много няма да го дочакат! За голямо съжаление! 
   Утре това ще продължи отново и отново, с вашите пари, които давате за вноската ни в ЕС, която много не знаят колко е на година и за какво я даваме. Но залогът е много голям - живота на всички ни и нашето богатство, земята ни, всичко! Трябва да се осъзнаете братя и да отворите примиренческите си овчедушни очи и да видите истината! Повече от жестока е!



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Споко, не е само над БГ:))) над цял ...
14.01.2014 21:08
Споко,не е само над БГ:)))
над цял свят пръскат,навсякъде където имат бази американците!!Виновни са тези,които ги пуснаха тук,без клауза да бъдат информирани нашите тъпи политици,какво вършат у дома ни американците..
това е истината..
цитирай
2. balar - само със снимки
14.01.2014 21:11
на следи нестава. трябват и малко цифри. какво гориво ползват самолетите какво съдържа то и как се отразяват съставките на околната среда. едва тогава химичните следи ще се вземат на сериозно. най лесно е да цъкнеш с телефона и да постнеш снимките. но лесният път неводи до никъде.

п.п. вгледай се в растенията. става бавно но поне ще е истинско изследване а не просто регистриране на факти. трябват по-солидни доказателства.
цитирай
3. mileidi46 - Ето ви доказателство!!!
14.01.2014 21:33
http://photos.denverpost.com/2011/09/27/photos-airline-pilots-protest-on-wall-street-on-tuesday-september-27-2011/#name
Когато човек се интересува..не е нужно да гледа растенията..хората го казват в прав текст!!
Остава само овчото човечество да прогледне!!!

ето ви и видео:
http://www.youtube.com/watch?v=JLNFE2vEFiw
цитирай
4. truthful - До balar
14.01.2014 22:30
Самолетното гориво всички знаят че е керосин. При изгарянето му от двигателите зад опашката се образуват кристали от водните пари във въздуха от силно нагретите газове, които са в рамките на НЯКОЛКО ДЪЛЖИНИ НА САМОЛЕТА и след това се изпаряват нагрети от Слънцето. Следите се наричат контрейлс и НЕ ЗАМЪГЛЯВАТ НЕБЕТО. Образуват се при определена височина и висока влажност на въздуха. Няколко дължини на самолета и изчезват нагрети от Слънцето! Тези следи заснети стоят с часове и се разстилат в пелена, която замъглява небето. Други факти и снимки има много в нета и този, който сметне за добре може да потърси. Имаме МОСВ и РИОКОЗ, имаме НАРЕДБА № 11 ОТ 14 МАЙ 2007 Г. ЗА НОРМИ ЗА АРСЕН, КАДМИЙ, НИКЕЛ И ПОЛИЦИКЛИЧНИ АРОМАТНИ ВЪГЛЕВОДОРОДИ В АТМОСФЕРНИЯ ВЪЗДУХ, имаме НАРЕДБА № 9 ОТ 16 МАРТ 2001 Г. ЗА КАЧЕСТВОТО НА ВОДАТА, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ПИТЕЙНО-БИТОВИ ЦЕЛИ, но ако ги разгледаш ще видиш че НЕ СЕ ИНФОРМИРА НАРОДА за истината. Други, не аз са качили материали в нета за кемтрейлс в България още от 2005 г. - клипове и снимки. Истината за геноцидното пръскане се крие. Но какво ни интересуват другите? Първо нас трябва да ни интересува България, а тези самолети минават свободно над нас и държавата, т.е. управляващите НЕ НИ ПАЗЯТ и не спазват Конституцията. Те имат задължения според нея, а именно:
Чл. 15.
Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната.
..............................................
Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.(В случая е МАСОВО ПОСЕГАТЕЛСТВО И Е ГЕНОЦИД)
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.
цитирай
5. balar - именно
14.01.2014 22:39
заради т.н. овче човечество са нужни по-здрави доказателства...екология, здраве...и най-заспалата овца ще се събуди щом става въпрос за кожата й. после иде друга трудност. властта винаги ще отрича и симпатизантите й винаги ще омаловажават въпроса. повечето хора вярват на "телевизора" а там никога няма да се чуе за отровите във въздуха.

цитирай
6. balar - в xnet
14.01.2014 22:43
има цяла тема по въпроса. освен това аз одавна съм се убедил че въздухът е отровен.
цитирай
7. mileidi46 - Пуснах постинг и аз по въпроса. . . ...
14.01.2014 23:28
Пуснах постинг и аз по въпроса...имам много материали,но хората не се интересуват!!какво по голямо доказателство от това,че самите пилоти пръскащи отрова...протестират!!!
цитирай
8. vandela007 - В моя постинг те попитах,
16.01.2014 15:53
но ако не си го видял, ще те попитам тук: Управляващите не се интересуват за нас; това е геноцид спрямо народа - да! Съгласна съм. Въпросът ми е: Управляващите какъв въздух дишат? Да си видял някой министър с маска на лицето? Или вземат противоотрови? Не се заяждам, питам!
цитирай
9. truthful - До vandela007
03.02.2014 20:09
Много като тебе са го задавали тоя въпрос: Абе тея дето го допускат какъв въздух дишат и какво ядат? Някои от тях не излизат като се пръска с кемтрейлс. Допускането на пръскане с кемтрейлс който е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ е тежко престъпление и се нарича ГЕНОЦИД. За да се допусне такова нещо това става вероятно с много пари под масата и ти виждаш какво става с нашите политици колоко пари вадят. Тях ги интересува парата и са готови не само да го дишат, ами и да пият кемтрейлска вода. А последствията за народа ли? Това не ги е еня дори и да няма кемтрейлс, който е повече от 8 години над България.
Нас обикновените хора не трябва да ни интересува какъв въздух дишат те и какво ядат и пият. Нас трябва да ни интересува нашето положение и това, че те провеждат ГЕНОЦИД спрямо нас. А са се клели в Конституцията, нали? Същата която го определя като ГЕНОЦИД неспазванаето на защитата на народа от такива посегателства! Прочети я до 30 член само и ще видиш. Те за това и мълчат толкова и гледат да крият, защото ако беше безобидно - ОТ КАКВО ЩЯХА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 603739
Постинги: 259
Коментари: 300
Гласове: 1056
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930