Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2014 17:58 - Кемтрейлс над България - 13.02.2014 г.
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 2194 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 13.02.2014 18:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          Какво се случва в небето на България  на 13.02.2014 г.

 В 16,40 часа - минава самолет, след който няма следа
image 

  5 минути по-късно минава самолет, който оставя следа около километър след себе си

image

  На наша територия самолетите се водят от радара LBPD - ето една от неговите "кули маяци". Българските управляващи ги построиха тихомълком.

image

А отровната химическа пелена на кемтрейлса се стеле над България и главите на българите, а те стоят безучастно и дишат с пълни гърди отрови и химикали.



image

image

   За разглеждане на снимките цъкнете върху тях.




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. estirbg - Вчера сутринта на 12.02. в София
13.02.2014 18:32
небето така цинично беше обработено (личаха си набраздените магистрали), че ми идеше да зарежа работата и да ида до Парламента с личен солов протест. Ако можех да ги измъкна господата от удобните им кресла и да им покажа как бяха омаскарили въздушния ни покрив какво ли щяха да ми отговорят?
"Перести облаци, госпожо, какво толкова се гневите!"
На кого, truthful, да се оплачем? А и народът нехае в невежество и безхаберие- нали е нависоко и не мисли, че това по-късно пада в долните пластове и го дишаме.
цитирай
2. truthful - Точно заради това невежество и б...
13.02.2014 19:57
Точно заради това невежество и безхаберие повече от 5 години разяснявам що е кемтрейлс, че го има и съм го показвал със стотици снимки, клипове, филми. Учудващ е факта, че даже и образовани хора НЕ МОГАТ ДА ПОВЯРВАТ, ЧЕ ТОВА Е ГЕНОЦИД НАД ТЯХ! Виждат самолетите че летят много ниско, със грохот и казват: Ми де да знам, ма може и да не така, ама не казаха нищо по ТВ? след което почва отново яростно обяснение от моя страна КАТО НА БАВНОРАЗВИВАЩИ! С други думи щом образовани хора, не могат да разберат за какво става въпрос какво остава за кака Радка от Горно нанадолнище!
И не сядат да видят в нета, да прочетат и разберат че това е истина и ГЕНОЦИД над тях и децата им! Не могат, защото не желаят, и егото им на образовани се дразни от това НЯКОЙ СИ ТАМ да им обяснява какво е кемтрейлс.
Освен това има и голяма ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ЗАТЪМНЕНИЕ за кемтрейлс, МОСВ крият данни за съдържанието на вредни съставки във въздуха, а техните правила са направени така, че да не ги отразяват -НЕ СЛУЧАЙНО! Всичко е подплатено с платените драскачи, които НЕ МОГАТ ДА ОБЯСНЯТ КАК НЕБЕТО СЕ ЗАМЪГЛЯВА ОТ ВОДНИ ПАРИ!? и неверието става страшно голямо. Обиди, подмятания, слагане на минуси и гласове надолу, и какво ли не има от тяхна страна за да угодят на своите господари и да имат заплата. Но каква е цената, която ще платят и те? Имат ли съвест, морал? та те са съучастници!
Българите трябва да си отварят очите много широко и ДА МИСЛЯТ! Това не е шега и лъжа, нито е конспирация, нито измишльотина. Излизаш наваън - и самолетите са над главата ти. Толкова ли е трудно? Ден и нощ, ПОВЕЧЕ ОТ 8 ГОДИНИ! Колко още години са необходими за да го разберат? Може би като свърши живота им? Е, то нататък и отиват нещата. Така ще е, като има "глупци неразбрани".
цитирай
3. estirbg - truthful,
13.02.2014 22:14
наблюдавам какво се случва и над други аерозолно манипулирани държави -
въпреки острата реакция на обществеността - въздушният геноцид най-безпрепятствено продължава.
Извършващите се престъпления в небето на планетата ни се дирижира от една арогантна сила, една елитна групировка, подвластна на тъмните сили, която готви ужасен план за редукцията ни и насилственото ни превръщане в контролируеми зомбита.
Не можем да предотвратим това, никой и нищо не може да ни помогне, освен Бог. Единствената ни надежда е Той и ако възложим вярата си в спасението ни...няма да бъдем излъгани - завявам го отговорно, гарантирам за Неговата спасителна сила. Знам, че не си вярващ, приятелю, но това може да е един тест за всички ни...и може би единствен път за избавление.
цитирай
4. herbaliser - ами...
14.02.2014 03:14
Съвсем наясно съм с цялата гадост около "обработването" на небето ни... И тъй като съм наясно със скептичното и игнорантно отношение на почти всички ми се ще да направя една забележка. Моля не поствайте снимков материал като горния, от който изобщо не се разбира за какво иде реч. Дори самолета със следата е съвсем нормален самолет...а на снимките без самолети ходи обяснявай на странични наблюдател какво не е наред. Ако искаме да постигнем НЯКАКВО частично поне просветление сред близки/познати/приятели, трябва да им показваме смущаващи снимки,които наистина да им размърдат мозъците.Eто някои подобни:

https://drive.google.com/file/d/0B1G58OY0VkJrNGhXd0NjcmVFNGM/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B1G58OY0VkJrZGJVb3I1MkpBaWc/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/#folders/0B1G58OY0VkJrZmRhMjlrOXRaVm8
https://drive.google.com/#folders/0B1G58OY0VkJrZmRhMjlrOXRaVm8

http://www.youtube.com/watch?v=k8aPZyhLSdw
http://www.youtube.com/watch?v=3kcTvqiMNl8

Надявам се приемете критиката ми като градивна...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 604256
Постинги: 259
Коментари: 300
Гласове: 1057
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930