Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2021 23:24 - Органи на Съзнанието
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 3357 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Както знаем вече Съзнанието е това, което ръководи обмена на енергия в човешкото тяло, информацията и веществата във всяка клетка, тъкан, орган и система. Съзнанието е нашето Знание и Мисленето ни.

Неговите структури могат да се увреждат от много причини: патогени, лекарства, наркотици, алкохол и цигари, неправилно/грешно обучение, храни с вредни вещества и ваксини и още много други.

Органите на Съзнанието ни са:

      • Висш интелектуален

      • Висш емоционален

      • Двигателен

      • Инстинктивен

      • Полов

      • Интелектуален

      • Емоционален

Съвременната медицина не може да Ви ги измери и покаже като показатели, но може да Ви ги увреди винаги с неправилна диагноза, или ако тя бъде открита принципно(но не и точно като причина)с последващо неправилно лечение и дозировка на лекарства и др.

Всяко вещество, което не е предназначено за човека и го уврежда принципно веднага атакува органите на Съзнанието и ги поврежда. Същото се получава и при полезни неща за човека, които се приемат над допустимата граница за дълго време – храни, напитки, билки и др. Епизодичните прекалявания почти не дават отражение

Неправилното/грешно обучение, бавно и славно поврежда Интелектуалния орган и човека остава с видоизменени представи за много неща.

Същото правят телевизията, филмите, пропагандата, рекламата и интернет. Насажданите там неща, карат човека да променя мисленето си и от там представите за случващото се и реалността. Понякога там могат да се видят неща, които ще се случат години по-късно – наричат го „предсказване“ или по-точно „подсказване“. Друг път ще Ви покажат неща вече случили се, но не по истинския начин, а по този който трябва да мислите че е така, както Ви се показва.

Не на последно място са патогените, с които човек се сблъсква още при раждането си. Те могат също да увреждат органите на Съзнанието понякога на 100 %. Ако засегнат Интелектуален орган на 100 % нещата са много сериозни – човека е напълно объркан и без ясни представи за много неща.

Само един добре и правилно образован човек може да избегне тези „повреди“ в органите на Съзнанието си. Човек, който мисли и може да прави логически връзки на база знания.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vesever - Много точно! Хубаво е човек да си ...
17.10.2021 19:35
Много точно! Хубаво е човек да си дава сметка за всичко това!
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 603980
Постинги: 259
Коментари: 300
Гласове: 1056
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930