Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2021 18:26 - Преди вашето дете да бъде инжектирано, вижте изявлението на д-р Робърт Малоун относно ваксинациите срещу COVID
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 1187 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Преди вашето дете да бъде инжектирано, гледайте изявлението на д-р Робърт Малоун относно ваксинациите срещу COVID за деца.

Казвам се Робърт Малоун и говоря с вас като родител, дядо, лекар и учен. Обикновено не чета от подготвена реч, но това е толкова важно, че исках да се уверя, че получавам правилно всяка една дума и научен факт. Поддържам това изявление с кариера, посветена на изследванията и развитието на ваксините. Ваксиниран съм за COVID и като цяло съм про-ваксин. Посветих цялата си кариера на разработване на безопасни и ефективни начини за предотвратяване и лечение на инфекциозни заболявания. Преди да инжектирате детето си – решение, което е необратимо – исках да ви съобщя научните факти за тази генетична ваксина, която се основава на технологията за иРНК ваксина, която създадох: Има три въпроса, които родителите трябва да разберат: Първият е, че вирусен ген ще бъде инжектиран в клетките на вашите деца. Този ген принуждава тялото на вашето дете да произвежда токсични шипове протеини. Тези протеини често причиняват трайно увреждане на критичните органи на децата, включително техния мозък и нервна система, тяхното сърце и кръвоносни съдове, включително кръвни съсиреци, тяхната репродуктивна система. Тази ваксина може да предизвика фундаментални промени в имунната им система. Най-тревожният момент за това е, че веднъж настъпили тези щети, те са непоправими. Не можете да поправите лезиите в мозъка им. Не можете да поправите белези от сърдечната тъкан. Не можете да поправите генетично нулирана имунна система. Тази ваксина може да причини репродуктивно увреждане, което може да засегне бъдещите поколения на вашето семейство. Второто нещо, за което трябва да знаете, е фактът, че тази нова технология не е тествана адекватно. Нуждаем се от поне 5 години тестване/изследване, преди да можем наистина да разберем рисковете. Вредите и рисковете от новите лекарства често се разкриват много години по-късно. Запитайте се дали искате собственото ви дете да бъде част от най-радикалния медицински експеримент в човешката история. Последна точка: причината, поради която ви дават да ваксинирате детето си, е лъжа. В обобщение: няма полза за вашите деца или вашето семейство да ваксинирате децата си срещу малките рискове от вируса, като се има предвид известните здравни рискове от ваксината, с които като родител вие и вашите деца може да се наложи да живеете до края на живота си. Анализът риск/полза не е дори близо. Като родител и дядо, моята препоръка към вас е да се съпротивлявате и да се борите, за да защитите децата си.

Изявлението беше направено на събитие на живо на 12 декември, организирано от Unity Project и Global Covid Summit. Д-р Робърт Малоун и други водещи лекари обсъдиха скорошната си актуализация на Декларацията на лекарите, защо здравите деца не трябва да се ваксинират и свързаните с това рискове.

 




Гласувай:
9



1. ivo1 - И как бихме могли да ги опазим, след ...
18.12.2021 16:58
И как бихме могли да ги опазим,след като не знаем какво се случва с тях на училище в наше отсъствие???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 603699
Постинги: 259
Коментари: 300
Гласове: 1056
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930