Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2013 21:28 - Лъжата за кацането на Луната от Apolo 11
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 10635 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Изпращането на човек на Луната се извършва от NASA за първи път прeз далечната 1969 г., когато техниката все още е на доста ниско ниво. Това става с програмата Apollo в нейния 11-ти полет. След него на Луната ще кацнат още 6 апарата и дузина космонавти. Програмата ще бъде прекратена през 1972 г. Близо 40 години по-късно човешки крак не е стъпвал на Луната. Версиите за това са различни.

Мнозина коментират, че САЩ не са изпращали човек на Луната и че всичко е една видео и фото лъжа. Много обаче са и вярващите, че това е истина и че това е „една малка крачка към ......“

Мисията на Аполо 11 започва с изстрелване на ракетата носител от Cape Kennedy в 13:32:00 ч. UT на 16 юли 1969 година. Два часа и 33 минути тя обикаля около Земята и след това се насочва към Луната. След около 80 часа тя стига окололунна орбита на височина 100 км и започва да обикаля като спътник Луната. Без да губи време екипажа от 3-ма космонавти започва проверка и подготовка за прилуняване на лунния модул Eagle тежащ 14,6 тона. Всичко е наред и след 30 обиколки на Луната започва спускането му. Той трябва да се приземи на почти равен терен с наклон не повече от 15 градуса, тъй като е висок 4, 8 м и всяко неправилно прилуняване ще бъде фатално и няма да може да излети и се върне на кораба-майка Колумбия!!! Нийл Армстронг още по време на полета си „мислел“ да вземе спускането под ръчно управление, тъй като техниката нямала да прецени правилно и приземява 14,6 тонния модул като перце на Луната – нито лунен прах ще се завихри, нито „краката“ ще потънат, а лунният прах в морето на спокойствието е с дебелина 3-5 метра !!!!. Без да се губи време двамата с Бъз Олдрин преминават в сектора за слизане на Луната. Армстронг слиза първи с прословутата фраза: one small step for a man, one giant leap for mankind "" , а след него 20 минути по-късно и Олдрин. Те ще стоят съответно 2ч. 10 м и 1 ч.30м. на Луната. Забиват американският флаг, който естествено няма как да не се „развее“ в една безвъздушна атмосфера и гравитация около 1/6 от земната, правят си снимки, които в далечната 1969 г. и в условия на силна радиация е съмнително как са направени. Поставят и паметна плоча с надписа: „Тук хора от планетата Земя за първи път стъпиха на Луната. Юли 1969 г. след Христа. Ние дойдохме с мир от името на цялото Човечество“ Вземат образци от лунни камъни 21 кг, след което се прибират в модула и лягат да спят. Олдрин спи на пода, а Армстронг в хамак. След 7 часа ги събуждат от центъра и започва подготовка за връщане на Колумбия. Всичко е наред, модула се скачва и те се връщат на Земята. Официално те са 21 ч 36 мин. на Луната в условия на силна радиация. Приземяват се в Тихия Океан на 20 км от самолетоносача USS Hornet след полет от 195 часа, 18 минути и 35 секунди, с цели 36 минути повече от планираното време !!!? Водолазите които ги изваждат са в специални противомикробни костюми, с които ще бъдат и облечени космонавтите. Те ще останат изолирани в карантина 21 дена. По време на обратния полет се осъществяват 2 TV сеанса с тях, в които участие взема и президента Никсън. Самото кацане на Луната е предавано по телевизията на живо за да впечатли зрителите и да ги накара да повярват, че това се случва и че не е измама, че САЩ са велики, но дали е било истина?

Нека да разгледаме снимката с ID AS11-40-5927 според NASA.
image

   Това е лунния модул, който вече е на Луната! Това „чудо на техниката“ е летяло в условия на вакуум, ниски температури и с висока скорост с главата надолу, след което се обръща и се е приземило на Луната като перце въпреки слабата гравитация 1/6 от земната!? Тук http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/5927_NASA.jpg може да го разгледате в по-голям размер. Какво ще видите?

Абсолютен фейк на лунен модул, изработен от ПДВ(фазер) и занитован към някакъв невидим корпус и е кацнал на Луната!?
image

На тази снимка ясно виждаме как космонавта Олдрин слиза от модула Eagle. Вижда се, че освен Слънцето, което трябва да е от дясно на „сцената“ има и други източници на светлина един от страна на заснемащия го Армстронг и един по-слаб от ляво. Да припомня, че всеки излишен товар е голяма пречка в земните полети и всичко се преценява до стотинка. Нека да осветлим мястото от където той е „излязъл“ и ще видим нещо като бележчици залепени на люка.
image


 

На лунния модул може да се види горд надпис United States, но вижте как е направен
image

 

И още една негова позиция:image
 

 

На Луната космонавтите поставят сеизмометър и лазерен отражател. И на една от снимките виждаме:
image

При забиването на американския флаг Олдрин отдава чест. Ето и снимка от този момент:
image


 

 

Това е само малка част от истината за „кацането“ на първия човек на Луната. След него ще има още 6 кацания !!! Ако се разгледат техните снимки и видео ще се открият десетки гафове, които недвусмислено показват, че това не е истина, а е една нескопосана лъжа, която официално е повторена милиони пъти и за някои е истина!




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojinkata - Истината е някъде там! Интересно ...
31.10.2013 16:19
Истината е някъде там! Интересно как са се оправили с радиацията? А поясите Ван Алън?
цитирай
2. truthful - Следващия полет до Луната се смята ...
31.10.2013 20:12
Следващия полет до Луната се смята да бъде някъде към 2020 г. Защо ли? Е, нали 1969 - 1972 г кацнаха 7 пъти!!!! все с един и същ ТАЛАШИТЕН ЛУНЕН МОДУЛ! За да се стигне до нея трябва да се изминат два пъти по 384 403 км, трябва да се мине през пояса на Ван Алън, трябва да се справят с падащите малки метеорити на Луната с висока скорост, трябва да се справят с температурата и безвъздушното пространство, трябва да се справят с много неща от битов характер, с високата радиация, с лунния прах дебел 3-5 м и т.н. Тук http://theconspiracyzone.podcastpeople.com/posts/28159 могат да се видят интересни неща за проекта Apollo, особено в началото когато питат Армстронг и Олдрин как са .... на Луната? За всичките кацания на Луната са направени 5771 снимки или средно по една на всяка минута!!!!! Кога имаха време да направят другите неща - разнасяне на уреди, вземане на проби, движение напред-назад в условия на 1/6 от земната гравитация, кога говориха с Президента Никсън и т.н.? Твърде много несъответствия, както винаги в американските конспирации!
цитирай
3. bojinkata - Интересно и с какво се захранваше ...
01.11.2013 13:18
Интересно и с какво се захранваше лунния модул, докато е стоял на Луната?- акумулатори, генератори с дизел, никъде не се коментира това. А потребяваната мощност е била голяма, би била голяма!?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 603749
Постинги: 259
Коментари: 300
Гласове: 1056
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930