Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2022 23:32 - Райнер Фюлмих и 50 адвокати: „Ваксините са предназначени да убият и обезлюдят планетата“
Автор: truthful Категория: Новини   
Прочетен: 1168 Коментари: 0 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Райнер Фюлмих и 50 адвокати: „Ваксините са предназначени да убият и обезлюдят планетата“

Видеото е на адрес:

https://rumble.com/vsaft1-reiner-fllmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopul.html

Шведският журналист Йеспер Йохансон от „Перспектив“ говори с д-р Райнер Фюлмих относно предстоящото съдебно дело срещу архитектите на пландемията. „Ваксините са предназначени да убиват и обезлюдяват планетата“. След като изслуша свидетелските показания пред германския разследващ комитет за корона от бившия вицепрезидент на Pfizer д-р Майк Йейдън, който е учен от 36 години, адвокатите с Райнер Фюлмих правят същото заключение: Инжекциите, които обикновено се наричат ваксини срещу Корона, са предназначени да експериментират върху човешката раса и да открият каква доза все още неизвестен токсин е необходима, за да убиват хора. Смъртността, свързана с ваксините, според Йейдън, е проследима по отношение на номера на партидите на различните партиди, тъй като някои партиди изглеждат по-смъртоносни от други. Като погледнем наличните доказателства, основната цел с инжекциите по целия свят е глобалното обезлюдяване, според замесените юристи. Д-р Фюлмих каза на Perspektiv, че адвокатите, подготвящи международен иск, вече не са под съмнение: отравянето и масовите убийства чрез така наречените ваксини срещу Корона умишлено се извършват срещу народите по света. Журналистът гражданин Улф Битнер от блога EU/EES Healthcare и Sverige Granskas заявиха в интервюто, че ситуацията с проследими номера на партиди и наранявания и смърт, свързани с номера на партиди, е подобна в различните региони на здравеопазване в Швеция. Битнър е в контакт с координатор по ваксините, който е предоставил документи, за да следи колко хора са били ранени и загубили живота си, свързани с различните партиди от така наречените ваксини.

01:00 Различните числа на баркодовете в долната част на дозите на ваксината са плацебо, което е дадено на политиците според словенска главна медицинска сестра. Същото ли е и в други страни?

1:54 Mike Yeadon и LOT номерата на някои снимки на марките Moderna, Johnson&Johnson и Pfizer/Biontech са свързани с много по-висока смъртност, отколкото при другите производители.

3:52 Според д-р Фюлмих производителите на така наречените ваксини експериментират с правилните дози, за да убият хора. Това според Следствения комитет по короната представлява убедително доказателство за наказателни щети и опит за масово убийство. Те умишлено убиват хора.

08:30 Адвокати от Индия подадоха жалби за предумишлено убийство.

09:55 Майк Йедън като свидетел на предстоящия съдебен иск срещу извършителите.

10:44 Всеки, който критикува грешните действия на правителствата по света, е наричан „десен екстремист“. Това се случи и с международно известния учен Майк Йедън.

13:05 CDC оттегли препоръката за PCR-тестове за диагностициране на SARS-CoV-2 от 31/12-2021. PCR-тестовете са в основата на пандемията. Защо сега Антъни Фаучи прави завой на 180 градуса?

17:25 Най-малко милион долара на човек ще бъдат поискани като наказателни щети, ако делото бъде успешно.

18:33 Преди това са докладвани само десет процента от всички нежелани ефекти. В ситуацията, в която се намира светът в момента, екипът изчисли, че всъщност са докладвани само един процент от всички неблагоприятни ефекти.

19:25 Главен изпълнителен директор на животозастрахователна компания от Индиана, САЩ със 100 милиарда долара активи, каза: „През периода от изминалата година е имало свръх смъртност от 40 процента“. Смята се, че това се дължи на инжекциите.

21:05 Какво вещество във флаконите ги прави толкова смъртоносни? Графенов оксид/графенов хидроксид ли е?

22:37 Всяка ваксина е отрова, дозата е тази, която прави разликата. Това не е ваксина, тъй като ваксината осигурява имунитет, докато тези продукти изискват непрекъснати инжекции. Или ваксината работи, или не.

24:40 Това също не е генна терапия, тъй като генната терапия означава размяна на счупен ген с фиксиран. Това е по-скоро като експериментиране с хора и опити да ни убият.

25.15 Дозите не се тестват от правителствата, докато правителствата ще пазят договорите скрити от обществеността поне 55 години. Как това се отразява на възможността хората да бъдат наказани? Д-р Фюлмих преминава през всички лъжи, проправяйки пътя към тираничната ситуация, в която се намира светът.

28:25 Ваксините не са нито безопасни, нито ефективни. Производителите експериментират със смъртоносни дози отрова. Всеки, който сега участва в умишлено злонамерено причиняване на вреда, ще бъде наказан.

30:05 Доколко правните експерти са сигурни в заключението, което Майк Йедън е направил от това, че става дума за обезлюдяване и умишлено убиване на хора чрез инжекции? Ако близо 50 адвокати са на същото мнение, това се счита за „неопровержимо доказателство“. 32:08 Партии от инжекции в Швеция могат да бъдат проследени чрез приложение.

32:45 Фюлмих си сътрудничи с хора, работещи в тайните служби на Германия, които не желаят да приемат инжекциите.

34:15 Д-р Лий Мерит за бойните пилоти в САЩ, които отказват да получат ваксините. Според д-р Фюлмих д-р Мерит обясни: „Те разбраха, че ако бъдат принудени да се ваксинират, ще бъдат убити.

35:15 В Швеция се събира информация за партиди от всеки регион, шведските здравни власти (Folkhдlsomyndigheten) и медицинския съвет (Lдkemedelsverket). Всяка партида може да се проследи чрез приложение. Има икономическа печалба за шведските региони, които успяват да инжектират повече хора. Един от експертите адвокати, участващи в предстоящите съдебни заседания, е специалист по Нюрнбергския процес.

38:45 Как ще се извършват процесите и чрез каква правна структура? Общ дизайн, същата структура като при Нюрнбергските процеси.

39:40 Свободният избор трябва да царува за членовете на Европейския съюз. Потребителите на здравни грижи имат потребителски права. Измамата означава подвеждане на хората и потребителите на здравни грижи.

42:00 Така наречените ваксини са фалшифициран продукт, пуснат на пазара. Според Майк Йейдън има закон в САЩ, който ще направи всеки отговорен за вредите, причинени от фалшифицирания продукт. Във флаконите се поставят токсини, различни от известните липиди и т.н., с което хората, които са взели ваксините, никога не са се съгласили.

43:40 Значението на децентрализацията на властта и националната независимост, а не на глобалните организации като Европейския съюз да казват на хората какво да правят. Изключване от банковата система, НПО: и създаване на независими и силни селскостопански вериги за доставки, вериги за доставки на енергия и т.н.

46:15 Кога ще се проведат изпитанията? Как ще се случат обвиненията и как ще се водят процесите? Една от целите е да се информират хората и да се разкрият нарушенията чрез включване на алтернативните медии, така че масовите медии да не могат да игнорират изпитанията. Екипът работи по нова правна система в САЩ, Африка и Германия.

50:48 Д-р Фюлмих вярва, че светът е близо до повратна точка и целият разказ ще се разпадне много скоро, може би след няколко седмици или месеци.

54:13 Робърт Малоун, Робърт Кенеди и Майк Йейдън и други, участващи в разкриването на дневния ред, са в контакт помежду си и е планирано турне с тези доносници в САЩ през март.

 

 




Гласувай:
12



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: truthful
Категория: Новини
Прочетен: 603987
Постинги: 259
Коментари: 300
Гласове: 1056
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930